سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
 
چهارشنبه 89 خرداد 26 , ساعت 8:30 عصر
چرا بعضی سیگاری‌ها سرطان نمی‌گیرند؟

 دانشمندان معتقدند تغذیه دلیل اصلی این موضوع است که چرا بعضی از سیگاری‌ها دچار سرطان نمی‌شوند.

تحقیقات نشان می‌دهد افراد سیگاری که دارای مقادیر بالاتر ویتامین B6 و پروتئین‌های خاصی در خونشان هستند با احتمال کم‌تری به سرطان ریه دچار می‌شوند.
دانشمندان آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان با انجام تحقیقاتی به سرنخ‌هایی دست یافتند که نشان می‌دهد چرا بعضی از سیگاری‌ها دچار سرطان ریه می‌شوند و بعضی دیگر از ابتلا به این بیماری نجات پیدا می‌کنند.
سرطان ریه شایع‌ترین نوع سرطان در جهان است و 90 درصد ابتلا به این بیماری به دلیل سیگار کشیدن است. سرطان ریه هر سال 1.2 میلیون نفر را می‌کشد.
تقریبا بین 10 تا 15 درصد از سیگاری‌ها سرطان ریه می‌گیرند، اگرچه بسیاری از آن‌ها به دلیل ابتلا به بیماری‌هایی به غیر از سرطان می‌میرند که از جمله آن می‌توان به سکته، بیماری‌های قلبی و مانند آن اشاره کرد. سرطان ریه حتی ممکن است افرادی را که تا به حال سیگار نکشیده اند یا سال‌ها این عادت را ترک کرده اند نیز به کام مرگ بکشد.
در آخرین تحقیقات که روی 900 نفر انجام شد، دانشمندان متوجه رابطه بین مقادیر کم ویتامین B6 و یک آمینو اسید به نام متیونین در بدن که در پروتئین‌هایی مانند گوشت، ماهی و تنقلات وجود دارد و ابتلا به سرطان ریه پیدا کردند.
دکتر برنان که این تحقیقات را انجام داده است در این باره گفت: چیزی که متوجه شدیم این است که این دو ماده علامت‌های خوبی برای تشخیص ابتلای یک فرد به سرطان سینه است.
این نشان می‌دهد که رژیم غذایی نقش بسیار مهمی در ابتلا به سرطان ریه دارد، اما هنوز زود است که ما بخواهیم اعلام کنیم که اگر شما رژیم غذایی خود را تغییر دهید و غذاهایی با این ویتامین‌ها بخورید در آینده به سرطان ریه دچار نمی‌شوید.
این یافته‌ها تحقیقات قبلی را هم تائید می‌کند که کمبود ویتامین B6 می‌تواند احتمال آسیب رسیدن به دی.ان.ای را افزایش دهد.
نتایج یک تحقیق سوئدی در سال 2005 هم نشان داده بود که مقادیر بالای ویتامین B6 می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
رویترز ، 15 ژوئن



لیست کل یادداشت های این وبلاگ